Gestalttherapie

Wat is gestalttherapie?

In een relatie kan een van de partners klachten hebben die betrekking hebben op bijvoorbeeld depressiviteit of een burn-out. Wanneer dit aan de orde is, dan is gestalttherapie een goede manier om hier oplossingen voor te vinden.

Werkwijze van gestalttherapie

Een evenwichtige persoonlijkheid is belangrijk voor uw hele leven, inclusief uw relatie. Allerlei oorzaken kunnen tot gevolg hebben dat de evenwichtigheid niet aanwezig is waardoor u niet lekker in uw vel zit. In de praktijk zien we dat problemen van psychische aard kunnen zorgen voor problemen met uw directe leefomgeving.

Tijdens de gestalttherapie gaan we ons richten op een goede communicatie met uzelf en uw omgeving. Het belang daarvan is dat we achterhalen waarom het contact met uw omgeving moeizaam verloopt. Vaak komen we dan tot de kern van de problematiek en van daaruit kunnen we werken aan een oplossing voor de toekomst. Met gestalttherapie gaan we u bewust maken van de daadwerkelijke problemen die het contact met uw omgeving verstoren.

Vraag vrijblijvend meer informatie aan

Herkent u zich in bovenstaande en wilt u graag in contact komen met een gestalttherapeut? Vul dan hiernaast ons contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Relatietherapie netwerk

Contactformulier

Type code over*: captcha