Relatietherapie

Wat is relatietherapie nu eigenlijk?

Met relatietherapie bedoelen we dat partners in begeleidingsvorm met elkaar in gesprek gaan over bepaalde zaken binnen hun relatie. Relatietherapie is uiterst effectief wanneer uw relatie in een negatieve spiraal zit of u het gevoel heeft dat u uw emoties niet meer kunt/durft te bespreken. Eerder werd relatietherapie gezien als laatste redmiddel voor een huwelijk, maar tegenwoordig is dit gelukkig niet meer het geval. Het is een verrijking voor uw relatie en vergt geen grote investering. Wel is het de beste investering voor uw relatie.

Wanneer in relatietherapie gaan?

In de praktijk zien we dat stellen vaak in een te laat stadium kiezen voor relatietherapie. Wanneer ze uiteindelijk enkele gesprekken hebben gehad met een relatietherapeut horen we vaak “hadden we dit maar eerder gedaan”. Wanneer u dus signalen krijgt dat uw relatie niet meer is wat het geweest was, dan kunt u beter in een vroeg stadium contact zoeken met een relatietherapeut. Hoe eerder men begint des te kleiner zijn de problemen en kunnen deze ook sneller opgelost worden.

Contact zoeken met een relatietherapeut

Iedere relatie kan op een gegeven moment advies gebruiken. We hebben immers nooit geleerd hoe een relatie werkt en daarnaast is geen enkele relatie perfect. Gestalt-relatietherapie.nl heeft in heel Nederland erkende relatietherapeuten aangesloten die direct voor u beschikbaar zijn. Wanneer u hiernaast ons contactformulier invult, dan ontvangt u binnen 24 uur reactie van relatietherapeuten bij u in de regio. Een eerste kennismakingsgesprek is vaak gratis. Uw aanvraag is overigens geheel vrijblijvend.

Relatietherapie netwerk

Contactformulier

Type code over*: captcha